Design a site like this with WordPress.com
Kom igang

Solen, Sværdet og Blomsten, Kapitel 3

>> For at læse kapitel 1, klik her <<
>> For at læse kapitel 2, klik her <<

Den første til at afslutte sin tegning var Dima og han syntes, at hans sværd var virkelig fantastisk! Elvira var stadig optaget af at tegne en smuk, gylden sol, med sin fjer, mens Olga var helt fordybet i maleriet af den magiske blomst.

Pludselig var der en bevægelse i luften, og et øjeblik senere fløj et enormt, gråt spindelvæv hen over børnene. Olga, fokuseret som hun var, bemærkede ikke noget, og Elvira var helt stivnet af frygt. Men Dima blev ikke overrumplet. Han greb sit papirsværd og med hele sin sjæl og vilje slog han ud efter nettet. I samme øjeblik som sværdet ramte det, gik nettet i stykker og faldt til jorden med en raslende lyd som var det lavet af sand og småsten. Drengen grinede og hujede sejrrigt.

Lyden og de pludselige bevægelser rev Olga ud af sin fordybelse og hun så på optrinnet med åben mund. Men før pigerne havde tid til at komme til deres sansers fulde fem, fløj et nyt spind ind i rummet, endnu større og mere pludseligt end før. Drengen trådte frem og hugget frejdigt efter det igen.

“Skynd dig, Elvira! Lad os afslutte og hjælpe Dima!” udbrød Olga ophidset og rystede sin chokerede veninde.

“Åh! Ja, selvfølgelig!” svarede Elvira.

Pigernes hænder rystede af frygt og spænding, mens de arbejdede hårdt på at afslutte deres tegninger og spindelvævene fløj om ørene på dem – igen og igen, flere og flere! Dima følte sig helt udmattet til sidst, som han skar dem ned og kastede dem på gulvet et efter et. Sveden flød ned over hans ansigt, men der var en ukuelig ild i hans øjne.

Til sidst afsluttede Elvira sin tegning. Hun greb den, sprang tilbage til sin verden og smækkede døren i bag sig. Elvira gjorde det vel vidende at hendes onde hekse-nabo ville være der, lige bag døren, for det var derfra at hun sendte alle de magiske net. Men hun vidste også, at hendes venner aldrig ville være i stand til at stoppe og besejre heksen på afstand. Nej, dette var hendes opgave – og hendes alene. Hun var nødt til at besejre heksen i magisk tvekamp, én mod én. Den blotte tanke fik Elvira til at ryste af frygt, men hun måtte redde sine venner!

Hun holdt tegningen med Solen højt over hovedet og lukkede øjnene. Lyset, det gode Lys, var den eneste tanke i hendes sind, mens hun lukkede alt andet ude og koncentrerede sig om magien i tegningen. Og Solen svarede. Den skinnede – ja, som en lille sol – og badede Elvira og hele resten af værelset i en uophørlig strøm af Lys!

Hvor længe hun stod der, totalt fokuseret på den Evige Sol og det lys der strømmede ud fra den, vidste hun ikke. Men pludselig hørte hun et grådkvalt hulk, og da hun så sig omkring fandt hun Anna, naboen, siddende i græsset med ansigtet i hænderne. Den unge heks’ skuldre rystede mens hun græd. Elvira gik hen til hende og satte sig på hug ved siden af pigen.

“Da jeg opdagede, at jeg havde talent for magi, var jeg så glad! Jeg … jeg helbredte endog en lille killing ved at børste den!” sagde Anna med tårevædet stemme. “Men så en dag så jeg et program om magi på Internettet. Der var så mange nye og spændende tips … Og det forklarede også, hvordan man kan hævne sig på en person, som man er meget sur på … Og i vores klasse er der dreng som er så virkelig ondskabsfuld! Og … og jeg har også virkelig ønsket at blive venner med dig, men du blev ved med at skubbe mig væk hele tiden! …” Anna græd endnu stærkere end før.

“Min lærer siger, at vi alle begår fejl. At vi er mennesker, og at det er menneskeligt at fejle. Men vi bør prøve at lære af disse fejltagelser – både vores egne og andre. Lære af dem, og blive bedre,” svarede Elvira blidt og omfavnede forsigtigt den unge pige.

“Kan du tilgive mig for hvad jeg gjorde mod dig og dine venner, Elvira?” spurgte Anna sørgmodigt.

“Ja, det tror jeg, jeg kan. Med tiden. For jeg kan se hvordan du fortryder det, der skete. Men du må virkelig love mig, at du ikke længere lytter til tvivlsomme råd og steder!”

“Der er døre … gennem hvilke det er bedre ikke at kigge ind,” svarede Anna og smilede gennem tårerne. Og tilføjede så, næsten i en sagte hvisken, “Tak, Elvira … Jeg vil aldrig kaste sort magi igen!”

“Det er godt! Og tag nu min magiske Sol som gave og lad os være venner! Den vil altid hjælpe dig i alt, så længe du blot tror,​​” sagde Elvira og smilede til hende.

Anna var overrasket. “Men hvad med dig? Har du ikke brug for den selv?”

“Jeg tegner en mere til mig selv!” Elvira blinkede til hende. “Men sid her et øjeblik og vent på mig. Så tager jeg tilbage til mine venners verden og ser, om alt er i orden med dem, okay?”

“Og undskylde for mig, hvis du kan?” spurgte naboen genert.

“Selvfølgelig!” sagde Elvira, vinkede med hånden og forsvandt.

Et øjeblik senere var Elvira tilbage i værelset med Dima og Olga. Og det, hun så der, fik hende til at gispe og skynde sig over til dem. Dima lå på gulvet, livløs og ubevægelig og med lukkede øjne. Bleg som et lig … Olga sad ved siden af ​​ham og græd mens hun strøg ham over hovedet og kaldte på ham, “Dima, min ven, vågn op! Vågn op …”

“Hvad skete der?” spurgte Elvira, hendes hjerte knuget af smerte.

“Jeg ved det ikke. Han faldt bevidstløs om netop som du lukkede døren til din verden bag dig … Sandsynligvis var han helt udmattet af kampen …” Tårer flød ustoppeligt fra hendes øjne, men hun ænsede dem ikke.

“Hvorfor bruger du ikke din magiske blomst?”

“Det hjælper ikke,” sagde Olga håbløst.

Elvira gik hen til bordet og tog tegningen. Hun så nøje på blomsten. Så lukkede hun øjnene, tog en dyb indånding og forestillede sig energien fra hele galaksen der samledes i dens centrum. Lyst, smukt lys, begyndte at hvirvle rundt i hendes sind indenfor og henover midten af ​​blomsten. Hun følte varmen fra den og åbnede øjnene, og bar så den magiske blomst over til Dima og hen foran hans ansigt …

Til at starte med så det ud til, at der ikke skete noget … Men efter et langt øjeblik skælvede drengen let og langsomt begyndte han at trække vejret igen. Og snart efter kom farven tilbage til hans kinder. Han bevægede sig og åbnede øjnene.

“Elvira,” sagde han. Og smilede.

Den følgende dag var den mest vidunderlige nogensinde, og de følte sig sikre på, at de ville huske det, så længe de levede! Olga og Dima besluttede sig for at fejre det godes sejr over det onde. De inviterede Elvira og Anna til en picnic i deres have. Og hvad børnene ikke gjorde den dag! De spillede brætspil, gyngede og vippede, hoppede i trampolin, og klatrede op i et stort akacietræ. Deroppe fra så de ned på en nattergal mens den plaskede rundt i en skål med vandn og sprøjtede glitrende vanddråber overalt! Og så til sidst, liggende på det græsset og omgivet af duftende tusindfryd, så de op på de hvide skyer som svævede hen over himlen – fantastiske dyr og magiske slotte …

Da aftenen kom og det var tid til at gå hjem, gik de først op til Olga og Dimas værelse. Der sagde børnene modvilligt farvel til hinanden. Elvira havde allerede åbnet døren til sin verden. Men så løb Olga pludselig over til skabet og tog to stykker håndværk ud. De var lavet i form af hjerter. En af dem var strøet med udsøgte roser og på den anden var der et billede af en venligt vinkende hånd.

“En gave,” sagde Olga med et smil mens hun gav dem til Elvira og Anna. “Som et tegn på vores venskab.”

“Mange tak!” svarede Elvira og Anna og så overraskede på de smukke værker.

“Kom, næste weekend samles vi hos mig og finder på et eventyr med disse smukke hjerter!” udbrød Anna glad og smilende til de andre. “Jeg kender et sted med en klukkende bæk fuld af hoppende fisk, forbløffende venlige egern, og de mest mærkelige og forunderlige blomster I nogensinde har set!”

”Oh! Fantastisk!” Og børnene vidste, at næste weekend også ville være helt speciel.

Efterskrift

🙏Kære venner og gæster på min blog, tak for Jeres opmærksomhed! Jeg håber at I har nydt denne, sidste del af mit nye eventyr, og den nye musikvideo “I den Magiske Have. 🌷🌼🌻
I kan også læse det på engelsk eller russisk, hvis I skulle foretrække det. 🎁

🍀 Tegningerne vises med animationer og effekter på min YouTube kanal Rainbow Stories. Navn og detaljer, inklusive eventuelle relevante links, for hver af bidragyderne findes i krediteringerne. 🌈☀️

💝 Jeg ønsker Jer alt godt, inspiration og glæde! Skriv og kommenter, og lad mig vide, hvad I synes! 💖 Og hvis I bliver inspirerede til at lave andre tegninger til eventyret, så skriv endelig til mig!

For en samlet playliste med alle videoerne i eventyret, klik her!

Krediteringer

Historie, Musik og Videokunst: Elena Voroniouk © 2020, alle rettigheder forbeholdes.
Musikvideo “I den Magiske Have“: Elena Voroniouk © 2020, alle rettigheder forbeholdes.

Tegninger og andre værker (i anvendt rækkefølge):
“Battle with the Witch’s Web”, af Luca
“The Witch”, af Sif
“Golden Light of the Sun”, af Kyaraa
“The Gates of Gaia” (orig. titel: The Flower Girl), af Hedvig Poulsen
“Magic Hearts”, af Evgenij Aleshko
“The Fly and the Butterfly”, af Hedvig Poulsen

Advertisement
%d bloggers like this:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close